Оновлений вишневий бальзам для губ

Складові: Віск білий бджолиний, Олія Виноградних кісточок рафінована, Олія Мигдалю солодкого рафінована, Олія Ши (каріте) рафінована, натуральна аромакомпозиція Вишня, Вітамін Е.

Спосіб використання: Перед використанням пройдіть тест на алергічну реакцію – на згин ліктя нанесіть невелику кількість продукту.

Температура зберігання: 5-20 ℃

Термін придатності: 12 місяців

Фасування: пластикова туба 5 г

Бджолиний віск дуже добре зволожує шкіру губ. Це натуральний емульгатор, який відмінно зберігає вологу в нашій шкірі. Саме тому це справжня знахідка для тих, хто страждає від сухості і тріщин на губах.

Олія виноградних кісточок містить більше 100 активних компонентів: мікро – і макроелементи, протеїни, вітаміни Е, В, С РР, Омега-6 та хлорофіл, які допомагають боротися з вільними радикалами і призупиняти процес старіння клітин.

Олія солодкого мигдалю є прекрасним зволожуючим засобом, вона захищає шкіру від висихання, запобігає її лущенню.

При нанесенні олії ши на шкіру, максимальна зволожуюча дія проявляється через 1 годину і зберігається близько 8 годин. Олія зволожує верхні шари епідермісу, стимулює процеси регенерації і захищає шкіру від негативного впливу факторів зовнішнього середовища.

Вітамін Е по праву вважається одним із головних вітамінів краси. Токоферол відомий своїми неймовірними властивостями. Завдяки йому наша шкіра отримує захист від УФ-випромінювання. Вітамін Е запобігає пошкодженню мембран клітин шкіри, знижує трансепідермальну втрату вологи і зміцнює загальну бар'єрну функцію шкіри.

Ароматичний екстракт Вишні - природний аромат, без синтетичних домішок, що розкриває всі грані вишуканої вишні з інтенсивним солодким хвилюючим запахом і смаком на губах.

Властивості:
- забезпечує захист від шкідливого впливу навколишнього середовища (взимку – від обвітрювання та морозу, влітку – від пересушування та ультрафіолету);
- відновлює ліпідний бар'єр, активно тонізує та зволожує шкіру губ;
- пом'якшує, живить, швидко регенерує чутливу шкіру губ;
- значно прискорює загоєння ранок і тріщин, сприяє згасанню застуди на губах;
- при наявності тріщинок обов’язково наносити бальзам на ніч та протягом дня;
- не обтяжує, не створює відчуття липкості;
- має приємний ніжний аромат вишні.