Денний крем для жирної та комбінованої шкіри 30 мл

Ціна: 160 грн.Додати до кошика

Складові: Гідролат Волошки, Вода дистильована, Олія Виноградних кісточок, Емульгатор рослинний Olivem 1000, Гель Алое Вера, Консервант Cosgard, Алантоїн, Ефірна олія Розмарина, Вітамін Е, СО2-екстракт Зеленого чаю, СО2-екстракт Каштана, СО2-екстракт Розмарина, Д-пантенол 75%. Спосіб використання: Нанести крем на очищену шкіру обличчя і шиї легкими масажними рухами. Перед використанням пройдіть тест на алергічну реакцію – на згин ліктя нанесіть невелику кількість продукту. Температура зберігання: 5-20 ℃ Термін придатності: 4 місяці Фасування: скляний флакон з дозатором 30 мл

Гідролат волошки володіє сильними антисептичними властивостями. Зволожує, живить, заспокоює і тонізує шкіру будь-якого типу і в будь-якому віці. Послаблює прилив крові, підходить до застосування для самої чутливої шкіри, знімає набряклість, розгладжує дрібні зморшки в області очей і часто застосовується при куперозі.

Олія виноградних кісточок освіжає і тонізує шкіру, повертає тургор і еластичність завдяки вмісту вітамінів Е, В, С, РР, Омега-6 і хлорофілу. Власницям проблемної шкіри олія виноградної кісточки попередить появу висипів і запалень на обличчі, зробить широкі пори менш помітними, не викликатиме жирний блиск. Олія виноградних кісточок прекрасно підійде як власницям жирної шкіри, так і тим, хто страждає від надмірної сухості. Вона відмінно вбирається і розподіляється по шкірі, завдяки вмісту близько 65% лінолевої кислоти допомагає позбутися від стягнутості. Живить і зволожує шкіру, заповнює брак вологи, тим самим розгладжує мікрозморшки і надає омолоджуючу дію.

Olivem 1000 - натуральний рослинний емульгатор, отриманий із оливкової олії, який утворює дуже тонку емульсію, близьку зі шкірою. Olivem 1000 – це унікальна структура, наділена особливістю відновлення і підтримки цілісності шкірного бар'єру. Переваги цього емульгатора грунтуються на його природньому походженні, його хімічній сумісності та фізіологічній спорідненості зі шкірою, здатності створювати рідкокристалічні емульсії. Рідкі кристали імітують матричну структуру міжклітинних ліпідів шкіри, чергуючи молекули жиру і води, тим самим інтегруючись в ліпідний бар'єр шкіри і зміцнюючи його.

Гель алое проникає в глибокі шари епідермісу і стимулює кровообіг, завдяки чому ефективніше виробляється колаген, що запобігає старінню шкіри. Гель алое зволожує шкіру і відновлює гідробаланс. Живить вітамінами і мінералами, необхідними для підтримки здоров'я, молодості і краси. Регенерує дрібні пошкодження і порізи, усуває почервоніння, висипи і лущення. Знімає свербіж і заспокоює запальні процеси. Стимулює вироблення фібробластів, колагену і гіалуронової кислоти - компонентів, які подовжують молодість шкіри. Захищає шкіру від пилу, бруду і ультрафіолетових випромінювань.

Cosgard - консервант, що використовується в косметичних засобах з метою запобігання розвитку хвороботворних мікроорганізмів. Косгард - одна із небагатьох консервуючих речовин, яка була схвалена органом по сертифікації стандартів натуральної органічної косметики - Ecocert (найперший орган по сертифікації і розробці стандартів натуральної органічної косметики).

Алантоїн пом'якшує і зволожує шкіру, звужує пори, а також стимулює загоєння ран і відновлення клітин епідермісу. При контакті зі шкірою алантоїн має кератолітичну дію. Він пом'якшує роговий шар, сприяє видаленню відмерлих клітин. Завдяки цій властивості, алантоїн ефективно попереджає закупорку пор, утворення комедонів (чорних крапок) і запальних елементів. Має антиоксидантну активність, отже є ефективним компонентом в противікових засобах. Рекомендується для догляду за шкірою в умовах підвищеної агресії навколишнього середовища (вітер, сонце, мороз, значні перепади температур і вологості, в умовах високогір'я).

Ефірна олія розмарина має сильну антисептичну та тонізуючу дію, стимулює місцевий кровообіг і оновлення клітин, балансує виробництво себума у жирного типу шкіри. Володіє в'яжучими властивостями, стягує пори, згладжує нерівності, дренує, перешкоджає утворенню комедонів.

Вітамін Е (токоферол) відомий своїми неймовірними властивостями. Завдяки токоферолу наша шкіра отримує захист від ультрафіолетового випромінювання, тим самим знижується утворення вільних радикалів від впливу УФ-променів, запобігає пошкодженню мембран клітин шкіри, знижує трансепідермальну втрату вологи шкірою і зміцнює її загальну бар'єрну функцію. Вітамін Е уповільнює процеси старіння, сприяє омолодженню шкіри, стимулює регенерацію тканин, сприяє оновленню клітин шкіри, поліпшує тонус шкіри, глибоко зволожує, поліпшує проникність судин, стимулює циркуляцію крові, запобігає розвитку пігментації, підвищує імунітет і захисні властивості шкіри.

СО2 екстракт Зеленого чаю має антиоксидантну, протизапальну і захисну дію, стимулює і зміцнює в'янучу шкіру. Володіє потужною антимікробною дією, що дозволяє застосовувати його в косметиці для проблемної і чутливої шкіри. Дренуючі властивості цього екстракту використовуються для зняття набряків, мішків під очима і поліпшення контуру обличчя. СО2 екстракт Зеленого чаю має високі антиоксидантні і зволожуючі властивості, протизапальну дію, моделює овал обличчя і знімає набряклість, вирівнює рельєф шкіри, підтягує шкіру обличчя (має ліфтинг-ефект).

СО2 екстракт каштана виявляє протизапальні, протинабрякові, знеболюючі властивості, зменшує в'язкість крові, перешкоджає розвитку стазу в капілярах. Має тонізуючу дію, покращує мікроциркуляцію і зменшує приплив крові до поверхневих шарів шкіри, зміцнює стінки капілярів і вен, розсмоктує підшкірні крововиливи.

СО2 екстракт розмарина має сильну антиоксидантну, протизапальну, ранозагоювальну, тонізуючу дію, покращує мікроциркуляцію, тонізує шкіру. За рахунок сильного антиоксидантного ефекту благотворно впливає на шкіру.

Д-пантенол є похідним пантотенової кислоти, багатою на вітаміни групи В. Проникаючи під епітелій, декспантенол трансформується в коензим А, який необхідний для обміну жирів і вуглеводів. Д-пантенол володіє зволожуючими властивостями, стимулює живлення і регенерацію клітин, природне вироблення колагену. Він швидко проникає в верхній шар дерми, пов'язуючи молекули води. Такий процес - це можливість утримати в клітинах вологу, яка потрібна для вироблення колагену, підтримки зволоженості, регулювання метаболізму на клітинному рівні. Властивості:
- легка і ніжна текстура;
- може використовуватись в якості основи під макіяж;
- покращує обмінні процеси в клітинах, містить потужні антиоксиданти;
- має виражену протинабрякову дію: перенаправляє відтік рідини з капілярів в судини, знижує її скупчення в тканинах;
- нормалізує роботу сальних залоз та стимулює капілярний кровообіг, що позитивно позначається на виробленні шкірними тканинами колагена;
- зменшує прояви куперозу та судинних зірочок, зміцнює судини, зменшує їх проникність;
- бореться з вільними радикалами, уповільнює руйнування гіалуронової кислоти, допомагає розгладити дрібні зморшки, підвищує пружність шкіри.